Legújabb termék: Lítium akkumulátorral működő, nehéz terepen használható terepjáró targonca

Mostantól rendelhetőek a lítium akkumulátorral hajtott elektromos, nehéz terepen használható targoncáink. Ezek a targoncák 2,5-3,5 tonna teherbírásúak, teljesítményük ugyanolyan nagy, mint a dízeleké, miközben nulla a károsanyag-kibocsátásuk, kisebb a zajszintjük és alacsony a teljes fenntartási költségük.

„Nagyon örülünk és büszkék vagyunk arra, hogy a hazai vállalatok közül elsőként kezdtük el használni a lítium akkumulátoros terepjáró targoncát. Az új, lítium akkumulátorral üzemelő terepjáró targoncák a Hangcha által kifejlesztett és kiforrott lítium-ion technológiát alkalmazzák, miközben megőrizték a dízel targoncáktól megszokott jól működő kialakításokat, amivel alkalmazkodni tudnak a különféle nehéz útviszonyhoz. Így tökéletes megoldás lesz azoknak az ügyfeleknek, akik tiszta, zöld és erős, egyenetlen terepre való targoncára vágynak" – mondta George Zhang, a Hangcha International vezérigazgató-helyettese.

Komoly alternatívája a durva terepre készült dízel targoncának

A nagy hasmagasságú, nagy áthaladási szögű és széles, mély futófelületű abroncsok kialakításának köszönhetően ennek a lítium akkumulátoros nehéz terepre való targoncának a menetsebessége akár 26 km/h-t, az emelési sebessége akár 660 mm/s-t is elérheti, és akár 63%-os lejtőn is dolgozhatunk vele, tehát nem kell kompromisszumot kötni a teljesítmény tekintetében.

Ezenkívül a differenciálmű-reteszelés, valamint a kettős meghajtású és a négyhajtású üzemmód közötti egy kattintásos átkapcsolás a legzordabb időjárási viszonyok és a durva munkafelületek ellenére is tökéletes tapadást biztosít. A targoncák elektromos csatlakozóit kifejezetten vízállóra tervezték, míg a nagyfeszültségű elektromos alkatrészek megfelelnek az IP67 por- és vízállósági szabványnak, így biztosítva a megbízhatóságot bel- és kültéri üzemi környezetben egyaránt.

A kiforrott lítium akkumulátoros technológia az iparágban vezető szerepet biztosít

A lítium akkumulátorral működő nehéz terepen használható targonca akkumulátora akár 317V/150Ah is lehet, a kiforrott lítium akkumulátoros technológia pedig várakozáson felüli teljesítményt nyújt, és számos kulcsfontosságú előnnyel rendelkezik a kezelők számára.

Ezek a következők:

- A teljes töltés eléréséhez szükséges legrövidebb töltési idő: 1,5 óra.
- Hosszú életciklus: 4000 töltés és kisütés után több mint 75%-os megtartási arány.
- Ha ezt választjuk, az összköltség 90%-a csökkenthető a dízel targoncához képest.
- 25%-os energiafogyasztás csökkenés érhető el az állandó mágneses szinkron rendszerrel.
- A károsanyag-kibocsátása nulla.
- A zajszint alacsonyabb a dízel targoncákéhoz képest.
- Karbantartást nem igénylő akkumulátora van.

Egyszóval: az új, lítium akkumulátor meghajtású terepjáró targoncák bármilyen akadályt leküzdenek, mindegy mennyire nehezek a körülmények. Tökéletes választás építkezéseken, mezőgazdasági területeken, bányászatban, energetikában, erdészetben stb.

Ezenkívül a Hangcha cég most a targoncák átfogó választékát kínálja, beleértve az XH sorozatot akár 48 tonnás teherbírással, valamint az XH sorozatú üres konténer-kezelőt és a 45 tonnás teherbírású raklapemelő targoncát.

magyarországi forgalmazó:
NIKETRANS TARGONCA KFT.,
cím: 8184 Balatonfűzfő, Szállás u. 1.
Telefon: +36 88 451 488 // E-mail: info@niketarg.hu
1,2 tonna teherbírású gyalogkíséretű targonca
Gyalogkíséretű targonca 890 000 Ft + áfától 2024. április 30-ig vagy a készlet erejéig ÁRGARANCIÁVAL!

bővebben

1,5 tonna teherbírású gyalogkíséretű targonca
Gyalogkíséretű targonca 990 000 Ft + áfától 2024. április 30-ig vagy a készlet erejéig ÁRGARANCIÁVAL!

bővebben

Új HC 2,5t Gázüzemű targonca 17 900 EUR+Áfától + AJÁNDÉK 1,5 tonnás gyalogkíséretű targonca, magyarországi készletről azonnal!
* MINŐSÉG - MEGBÍZHATÓSÁG *
Új HC 2,5t Gázüzemű targonca 17 900 EUR+Áfától, 1,5 tonnás AJÁNDÉK gyalogkíséretű targoncával, készletről azonnal!

bővebben

HC homlokvillás targonca piacvezető, prémium (CATL) Li-ionos akkumulátorral 15 900 EUR+Áfától + AJÁNDÉK 1,5 tonnás raklapemelővel
HC Li ionos homlokvillás elektromos targonca piacvezető, prémium (CATL) Li-ionos akkumulátorral, AJÁNDÉK 1,5 tonnás raklapemelővel

Minőség * Megbízhatóság * Verhetetlen áron!

bővebben

Önjáró, elektromos, ollós személyemelő 78XEN (Munkamagasság: 7,8 méter)
ÚJ önjáró elektromos ollós személyemelő készletről azonnal 3 690 000 Ft+Áfától

bővebben

Akció 2024. április 30-ig! 1,5 tonnás lítium-ionos raklapszállító
CBD15-JH típusú 1,5 tonna teherbírású lítium-ionos raklapszállító targonca 24/20 V/Ah Li-ion akkumulátorral és töltővel most csak 289 000 Ft+Áfa


bővebben

Akció 2024. április 30-ig! 2 tonnás lítium-ionos raklapszállító
CBD20-JH típusú 2 tonna teherbírású lítium-ionos raklapszállító targonca 48V/20Ah Li-ion akkumulátorral és töltővel most 529 000 Ft+Áfáért

bővebben

1,5 tonna teherbírású Li-ionos gyalogkíséretű targonca, ÁRGARANCIÁVAL!
1,5 tonna teherbírású Li-ionos gyalogkíséretű targonca 1 250 000 Ft + Áfától. Az ajánlat 2024. április 30-ig, ill. a készlet erejéig érvényes.

bővebben

Aktuális akcióink