A hatékonyság újrafogalmazása

Az 1956-ig visszanyúló történelemmel büszkélkedő Hangcha kiemelkedik a targoncagyártásban. Az iparág vezető gyártója folyamatosan jeleskedett a csúcskategóriás targoncák és raktári berendezések gyártásában és szállításában. Kína legnagyobb targonca-exportőre címet impozáns 12 éven át birtokolva a hazai határokon túl is szerzett piacokat, érintve Délkelet-Ázsiát, Hollandiát, Európát, az Egyesült Államokat és Kanadát.

A vállalat befolyása a globális piacon jelentős, és olyan iparági óriások mellett emlegetik, mint a John Deere, a Toyota, a Mitsubishi, a Caterpillar és a Bobcat. Több évtizedes tapasztalata ellenére a Hangcha szerényen viszonyul saját globális sikeréhez.

A Hangcha változatos ügyfélkört szolgál ki, és a különféle iparágakhoz alkalmas targoncák széles választékát kínálja. A berendezések technológiai felkészültségükkel és alkalmazkodóképességükkel tűnnek ki raktárakban, repülőtereken, durva terepen vagy nehéz ipari munkák végzése során. A targoncák átfogó választéka mutatja az elkötelezettséget a változó iparági igényekhez szabott megoldások nyújtása iránt.

A környezettudatosság és a technológiai innováció a vállalat fókuszpontja. A vállalat átalakította lítium-ion berendezéseit és akkumulátorait, hogy igazodjon az elektromos járművek és töltési megoldások felé történő elmozduláshoz. Ez a stratégiai lépés az iparág vezetőjévé teszi őket, környezetbarát alternatívákat kínálva gyors töltéssel, valamint hosszú élettartamú és nagy teljesítményű akkumulátorokkal.

Ahogy a világ áttér a szén-dioxid-semleges és elektromos járművek világába, a Hangcha jelentős fölényben van versenytársaival szemben. A legtöbb elektromos akkumulátort Kínában gyártják, egy olyan régióban, ahol a Hangcha vezető szerepet tölt be az akkumulátortechnológiában. Ez lehetővé teszi a vállalat számára, hogy óriási léptékben növekedhessen, versenyelőnyt élvezve a gyorsan növekvő elektromos targoncák piacán.

2019-ben a Hangcha jelentős lépést tett azzal, hogy leányvállalatot alapított Vaudreuil-Dorionban, Quebecben, Kanadában. Meghódította Észak-Amerikát, országszerte stratégiailag elhelyezett irodákkal. Termékeinek megfizethetősége a minőségi kompromisszumok nélkül hozzájárult sikeréhez a kanadai piacon.

A vezetőjük meglátásai rávilágítanak a cég sikerére. George Zhang úr, a Hangcha International vezérigazgató-helyettese a minőség és az innováció iránti erős elkötelezettséget hangsúlyozta, mint a Hangcha sikerének kulcsát. Kulcsfontosságú volt a változó piaci trendekhez való alkalmazkodás a magas színvonalú gyártás fenntartása mellett.

Hasonlóképpen, a kanadai gyár elnöke, Tim Wang Mengtao úr a megfizethetőséget és a kifogástalan szolgáltatást emeli ki, mint a piaci részesedés megszerzésének kulcsfontosságú tényezőit. A Hangcha azon képessége, hogy kiváló minőségű berendezéseket kínál versenyképes áron, kedvező pozícióba helyezte a céget a kanadai vállalkozások körében.

A Hangchát a legmodernebb technológiája és a működését megalapozó alapvető értékek különböztetik meg a többi hasonló cégtől: a bizalom, a minőség és az ügyfelek elégedettsége iránti elkötelezettség. Az intézmények, a kormányok és a vállalatok világszerte egyre gyakrabban fordulnak a Hangcha Forklifts céghez anyagmozgatási igényeikkel, a márka megbízhatósága, hatékonysága és szolgáltatási garanciája terén szerzett hírneve miatt. A fejlett funkciók, a környezettudatos gyakorlatok és a minőségbiztosítás iránti elkötelezettség zökkenőmentes integrációja megbízható partnerré teszi a Hangchát a folyamatosan fejlődő logisztikai és ipari környezetben.

A Hangcha Forklifts felvásárlását fontolgatva a vállalkozások nem csak gépekbe fektetnek be; egy több évtizedes tapasztalattal és már bizonyított múlttal rendelkező márkába fektetnek be. A vállalatok a Hangcha targoncák felé vonzódnak, és vonzódnak egy olyan márkához, amely a megbízhatóságot, a fenntarthatóságot és a működési hatékonyságot testesíti meg. A Hangcha felkarolása azt jelenti, hogy a targonca és a raktári berendezések kiválóságának világszerte elismert színvonalához igazodunk, mivel számos vállalkozás tapasztalt figyelemre méltó pozitív eredményeket ezen megbízható megoldások saját működésükbe integrálásával.

magyarországi forgalmazó:
NIKETRANS TARGONCA KFT.,
cím: 8184 Balatonfűzfő, Szállás u. 1.
Telefon: +36 88 451 488 // E-mail: info@niketarg.hu
1,2 tonna teherbírású gyalogkíséretű targonca
Gyalogkíséretű targonca 890 000 Ft + áfától 2024. április 30-ig vagy a készlet erejéig ÁRGARANCIÁVAL!

bővebben

1,5 tonna teherbírású gyalogkíséretű targonca
Gyalogkíséretű targonca 990 000 Ft + áfától 2024. április 30-ig vagy a készlet erejéig ÁRGARANCIÁVAL!

bővebben

Új HC 2,5t Gázüzemű targonca 17 900 EUR+Áfától + AJÁNDÉK 1,5 tonnás gyalogkíséretű targonca, magyarországi készletről azonnal!
* MINŐSÉG - MEGBÍZHATÓSÁG *
Új HC 2,5t Gázüzemű targonca 17 900 EUR+Áfától, 1,5 tonnás AJÁNDÉK gyalogkíséretű targoncával, készletről azonnal!

bővebben

HC homlokvillás targonca piacvezető, prémium (CATL) Li-ionos akkumulátorral 15 900 EUR+Áfától + AJÁNDÉK 1,5 tonnás raklapemelővel
HC Li ionos homlokvillás elektromos targonca piacvezető, prémium (CATL) Li-ionos akkumulátorral, AJÁNDÉK 1,5 tonnás raklapemelővel

Minőség * Megbízhatóság * Verhetetlen áron!

bővebben

Önjáró, elektromos, ollós személyemelő 78XEN (Munkamagasság: 7,8 méter)
ÚJ önjáró elektromos ollós személyemelő készletről azonnal 3 690 000 Ft+Áfától

bővebben

Akció 2024. április 30-ig! 1,5 tonnás lítium-ionos raklapszállító
CBD15-JH típusú 1,5 tonna teherbírású lítium-ionos raklapszállító targonca 24/20 V/Ah Li-ion akkumulátorral és töltővel most csak 289 000 Ft+Áfa


bővebben

Akció 2024. április 30-ig! 2 tonnás lítium-ionos raklapszállító
CBD20-JH típusú 2 tonna teherbírású lítium-ionos raklapszállító targonca 48V/20Ah Li-ion akkumulátorral és töltővel most 529 000 Ft+Áfáért

bővebben

1,5 tonna teherbírású Li-ionos gyalogkíséretű targonca, ÁRGARANCIÁVAL!
1,5 tonna teherbírású Li-ionos gyalogkíséretű targonca 1 250 000 Ft + Áfától. Az ajánlat 2024. április 30-ig, ill. a készlet erejéig érvényes.

bővebben

Aktuális akcióink