Belsőégésű targoncák/XF széria

XF széria 1,0-3,5 t

JELLEMZŐK

Az új XF sorozat: a Hangcha a villástargonca-gyártás területén szerzett több mint 30 éves tapasztalatot ötvözi a legújabb targonca-technológiákkal.

NAGY TERMELÉKENYSÉG

Dinamikus teherérzékelő hidraulikus kormánymű, hatékony világító rendszer, alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás kombinációja a nagyobb termelékenység és a működési költségek csökkentése érdekében.

KÖRNYEZETBARÁT

Az erőteljes és tiszta motorok csapata és a környezetbarát anyagok hozzájárulnak a nemkívánatos anyagok kibocsátásának csökkentéséhez a targonca teljes élettartama alatt, így teremt tisztább munkakörnyezetet. Mindegyik felhasznált dízelmotor megfelel az Euro 3 szint kipufogógáz-kibocsátásra vonatkozó előírásainak.

KÉNYELMES ÜZEMELTETÉS

Az új XF széria kifejlesztésénél a kényelmet és az egyszerű kezelhetőséget vettük figyelembe, ilyen például a fejlett lengéscsillapító, az összetett motorcsillapítás és a teljesen lebegő erőátvitel. A kényelmes működés hozzájárul a termelékenység növeléséhez.

MEGBÍZHATÓSÁG

A megbízhatóság fokozására és az állásidők csökkentésére összpontosítva az FX sorozat képes elősegíteni az ügyfelek nagyobb termelékenységét.

KÖNNYŰ KARBANTARTÁS

A gondos tervezés megkönnyíti az ellenőrzést és a szervizelést. A könnyű karbantartás csökkenti a állásidőket és a költségeket is.

A kétrészes kialakítás megkönnyíti a padlólemez felemelését és eltávolítását, hogy az erőátviteli berendezéshez hozzá lehessen férni.

Tulajdonságok

  •  Olajhűtésű tárcsafék
  • Különböző oszlopok
  • Különböző adapterek
  • Egyéb vevői igények

Ajánlatkérés

Kérjük, hogy adja meg nevét és elérhetőségét az alábbi űrlapon és üzletkötőnk felkeresi Önt.


magyarországi forgalmazó:
NIKETRANS RENT KFT,
cím: 8184 Balatonfűzfő, Szállás u. 1.
Telefon: +36 88 451 488 // E-mail: info@niketarg.hu
Új HC Li-os (CATL) elektromos targonca készlet AKCIÓ!
Magyarországi készletről azonnal új HC Li-os elektromos targonca piacvezető, prémium (CATL) akkumulátorral 17 900 USD + ÁFA-tól!

tovább

Aktuális akcióink