Hangcha vállalat

A HANGCHA targoncák egy 21. századbeli világszínvonalú, modern gyárban készülnek, ahol a termelést automata lézervezérlésű targoncák sokasága, valamint több száz német gyártmányú Kuka robot segíti, amely az ipar 4.0 technológia és a hatékonyság jegyében működik. A HANGCHA gyár jelenleg évente több mint 250 000 darab targoncát és raktári berendezést gyárt Kína egyik legnagyobb történelmi múltú, 10 millió lakosú városában, Hangzhouban. A termelési kapacitást következetesen tovább bővíti, hogy a folyamatosan növekvő HC targoncák iránti keresletnek a következő években is meg tudjon felelni.
Az MMH (Modern Material Handling) szakmai folyóirat alapján a Hangcha a 8. helyen áll a világon a targonca, emelőgép eladások volumenét tekintve.

MIÉRT a Hangcha?

Elsősorban a kiváló ár-érték arányú és kiváló minőségű targoncái miatt, mely garantálja a targoncák megbízhatóságát és hosszú élettartamát. 

  • Rendkívül nagy hangsúlyt fektet a gyár, hogy kiemelkedően magas színvonalú, gyári tanfolyamokkal, folyamatosan továbbképzett szervizgárdával támogassa az általa gyártott termékek zavartalan üzemeltetését.
  • A Hangcha gyár számára elengedhetetlenül fontos a vevői elégedettség, melyet a határidőre történő szállítással tovább erősít. 
  • A gyártó minden típusú targoncájához hosszú éveken keresztül biztosítja az alkatrészellátást, mellyel a targonca folyamatosan szervizelhető és karbantartható.  

  • A Hangcha gyári alkatrészek nagy része a Hangcha gyár kizárólagos forgalmazóinál készleten van, de európai készletről pár napos szállítási határidővel is elérhető. 

 

INTELLIGENS GYÁRTÁS

   

A Hangcha intelligens gyártási technológiája olyan sarokpontokból áll, amelyeket fejlett gyártósorok támogatnak, mint például az automatikus összeszerelés, az automatikus bevonatolás, az automatikus hegesztés és az automatikus logisztika, amelyek évente 250 000 egységet tudnak gyártani, és biztosítják az időben történő szállítást. Ezenkívül a Hangcha magas digitális gyártási kapacitással rendelkezik robotok és AGV-k segítségével, amelyek segítenek abban, hogy minden általuk készített termék tökéletes legyen.

SPECIÁLIS TESZTELÉSI LÉTESÍTMÉNYEK

Annak érdekében, hogy minden targonca biztonságos és magas minőségben megfeleljen az ügyfelek által a változatos alkalmazások során felmerülő kihívásoknak, a gyártó szigorú és átfogó vizsgálatokat végez az alkatrészektől a késztermékekig, a biztonsági, teljesítmény- és megbízhatósági tesztektől az alkalmazási igények vizsgálatáig.

A Hangcha gyárnak egy nemzeti jóváhagyott vizsgálóközpontja és 3 további járművizsgáló helyszíne van, összesen 26 000 m2 területen. Az első a Qingshan Parkban található, amely megfelel az ipari járművek, például az ellensúlyos targoncák és traktorok kulcsfontosságú alkatrészeinek és járműteljesítmény-tesztjeinek követelményeinek. Egy másik One Hangzhong Park tesztterületen végezhető el a II. és III. osztályú járművek CNAS tanúsítási tesztje, amely teljes mértékben szimulálja az emelt raktár tényleges munkakörülményeit. Területe 3 000 négyzetméter, 112 rakodóállással, 16,3 méteres platformmagassággal és 3,4 tonnás maximális teherbírással. A Hengfan Park intenzív teszthelyszín pedig megfelel a nehéz terepen végzett targoncák, targoncák, traktorok és egyéb járművek intenzív tesztjének követelményeinek.

VILÁGSZÍNVONALÚ SZOLGÁLTATÁSOK

A ZHEJIANG HANGCHA IMP. & EXP. Co. Ltd. gyár a HANGCHA Group leányvállalata és felelős a HANGCHA Group összes import-, export tevékenységéért, értékesítési csatornáiért és marketinghálózat-kezeléséért. Nemzetközi kereskedői hálózatán keresztül anyagmozgató berendezéseket, pótalkatrészeket, marketing- és műszaki támogatást biztosít vásárlói számára. Hálózata rendkívül professzionális és ügyfeleinek minden szükséges szolgáltatást támogatást nyújtani tud. Termékeik megkérdőjelezhetetlen hírnevet szereztek világszerte a legjobb minőségük, tartósságuk és megbízhatóságuk miatt. A HANGCHA az anyagmozgató berendezések teljes termékskáláját kínálja. Portfóliójában megtalálható az 1,0-48,0 tonnás belső égésű motoros és 1,0-16,0 tonnás elektromos ellensúlyos targoncáktól kezdve a teljes raktári felszerelésen keresztül az elektromos raklapemelőktől a tolóoszlopos targoncákig szinte minden.  

A VILÁG MEGHATÁROZÓ TARGONCA GYÁRTÓJA

A HANGCHA büszke történelmére és fejlődésére 1956-os alapítása óta. Kezdetben állami tulajdonú vállalatként alakult meg, majd 2000-ben került magánkézbe.
Több, mint 60 éves története során az alkalmazottak kemény munkájának, a menedzsment eltökéltségének és folyamatos innovációs törekvéseinek köszönhetően egy kis cégből a világ egyik vezető anyagmozgató cégévé fejlődött először Kínában majd globálisan.

A HANGCHA Kínában egy kiugróan sikeres vállalatként vált ismertté. Szerepel az 1000 „legnagyobb vállalat” listáján, az első 500 „legversenyképesebb vállalat” között és az első 500 „legnagyobb magánvállalkozás” között, bizonyítva, hogy a HC gyár a következetes fejlődésben a helyes irányt választotta.

A HANGCHA küldetése olyan csúcsminőségű berendezések gyártása, amely a világ összes ügyfelének a legmagasabb szintű támogatást biztosítja az anyagmozgatási és raktározási folyamatokban. Őszintén törekszik az együttműködésre ügyfeleivel és partnereivel a kölcsönösen biztató jövő érdekében.

HANGCHA – tegye könnyebbé az anyagmozgatást! 

 

https://www.youtube.com/watch?v=LiRz_bvqyZ4&pp=ygUPaGFuZ2NoYSBnZXR0aW5n

 

magyarországi forgalmazó:
NIKETRANS TARGONCA KFT.,
cím: 8184 Balatonfűzfő, Szállás u. 1.
Telefon: +36 88 451 488 // E-mail: info@niketarg.hu
1,2 tonna teherbírású gyalogkíséretű targonca
Gyalogkíséretű targonca 890 000 Ft + áfától 2024. július 31-ig vagy a készlet erejéig ÁRGARANCIÁVAL!

bővebben

1,5 tonna teherbírású gyalogkíséretű targonca
Gyalogkíséretű targonca 990 000 Ft + áfától 2024. július 31-ig vagy a készlet erejéig ÁRGARANCIÁVAL!

bővebben

Új HC 2,5t Gázüzemű targonca 17 900 EUR+Áfától + AJÁNDÉK 1,5 tonnás gyalogkíséretű targonca, magyarországi készletről azonnal!
* MINŐSÉG - MEGBÍZHATÓSÁG *
Új HC 2,5t Gázüzemű targonca 17 900 EUR+Áfától, 1,5 tonnás AJÁNDÉK gyalogkíséretű targoncával, készletről azonnal!

bővebben

HC homlokvillás targonca piacvezető, prémium (CATL) Li-ionos akkumulátorral 15 900 EUR+Áfától + AJÁNDÉK 1,5 tonnás raklapemelővel
HC Li ionos homlokvillás elektromos targonca piacvezető, prémium (CATL) Li-ionos akkumulátorral, AJÁNDÉK 1,5 tonnás raklapemelővel

Minőség * Megbízhatóság * Verhetetlen áron!

bővebben

Hangcha 78XEN önjáró Li-ion akkumulátoros ollós személyemelő készletről azonnal kapható
ÚJ Hangcha Li-ion akkumulátoros önjáró ollós személyemelő, készletről azonnal 3 990 000 Ft+Áfától

bővebben

Akció 2024. július 31-ig! 1,5 tonnás lítium-ionos raklapszállító
CBD15-JH típusú 1,5 tonna teherbírású lítium-ionos raklapszállító targonca 24/20 V/Ah Li-ion akkumulátorral és töltővel csak 289 000 Ft+Áfa


bővebben

Akció 2024. július 31-ig! 2 tonnás lítium-ionos raklapszállító
CBD20-JH típusú 2 tonna teherbírású lítium-ionos raklapszállító targonca 48V/20Ah Li-ion akkumulátorral és töltővel csak 529 000 Ft+Áfáért

bővebben

Aktuális akcióink