Hangcha

A Zhejiang Hangcha Imp. & Exp. Co., Ltd. a Hangcha Group leányvállalata. Feladatai közé tartozik a HANGCHA GROUP import és export tevékenysége, valamint felelős az értékesítési csatornákért és a marketing hálózat irányításáért, továbbá targoncákat, pótalkatrészeket árusít, és értékesítés utáni szolgáltatást nyújt a tengerentúlon.

A Hangcha Group Co., Ltd. a világ egyik legnagyobb targoncagyártó nagyvállalata, és mi vagyunk Kína vezető targoncagyártója. A Hangcha Group anyagmozgató berendezések teljes termékcsaládjával rendelkezik, amelynek tagjai az 1-46 t teherbírású belsőégésű motoros, ellensúlyos targoncák; az 1-8,5 t teherbírású elektromos meghajtású, ellensúlyos targoncák; a raktári berendezések; a 3-6 t oldal tölthető targoncák; az üres konténer szállítók; a magas raktári targoncák és egyebek. 2013-ban az anyagmozgató berendezésének értékesítési volumenét tekintve a világ 10 legnagyobb vállalata között voltunk, továbbá Kína 500 legnagyobb nagyvállalati csoportja közé tartozunk.

A legkorszerűbb K + F központunkat, tartományi szintű technológiai központot, hatékony termeléstámogató rendszert, erős marketingrendszerünket, több mint 60 értékesítési és szolgáltatási leányvállalatot, 140 hazai viszonteladót és több mint 70 külföldi képviselőt felhasználva hatékony támogatást biztosítunk ügyfeleinknek.

A Hangcha Group Company Ltd. Csöcsiang tartomány targoncafelszerelés-gyártó iparának egyik jelentős vállalata, és mi vagyunk Kína egyik vezető targonca gyártója. Anyagmozgató berendezések teljes termékcsaládjával rendelkezünk, amelynek tagjai az 1-25 t teherbírású, belsőégésű motoros, ellensúlyos targoncák; 1-5 t teherbírású elektromos meghajtású, ellensúlyos targoncák; konténeremelő targoncák, kézi emelőkocsik, és még sok más. 2008-ban a világ 14 legnagyobb anyagmozgató berendezésgyártó vállalatának egyike voltunk.

magyarországi forgalmazó:
NIKETRANS RENT KFT,
cím: 8184 Balatonfűzfő, Szállás u. 1.
Telefon: +36 88 451 488 // E-mail: info@niketarg.hu
Új HC Li-os (CATL) elektromos targonca készlet AKCIÓ!
Magyarországi készletről azonnal új HC Li-os elektromos targonca piacvezető, prémium (CATL) akkumulátorral 17 900 USD + ÁFA-tól!

tovább

Aktuális akcióink