Hangcha

A Zhejiang Hangcha Imp. & Exp. Co., Ltd. a Hangcha Group leányvállalata. Feladatai közé tartozik a HANGCHA GROUP import és export tevékenysége, valamint felelős az értékesítési csatornákért és a marketing hálózat irányításáért, továbbá targoncákat, pótalkatrészeket árusít, és értékesítés utáni szolgáltatást nyújt a tengerentúlon.

A Hangcha Group Co., Ltd. a világ egyik legnagyobb targoncagyártó nagyvállalata, és mi vagyunk Kína vezető targoncagyártója. A Hangcha Group anyagmozgató berendezések teljes termékcsaládjával rendelkezik, amelynek tagjai az 1-46 t teherbírású belsőégésű motoros, ellensúlyos targoncák; az 1-8,5 t teherbírású elektromos meghajtású, ellensúlyos targoncák; a raktári berendezések; a 3-6 t oldal tölthető targoncák; az üres konténer szállítók; a magas raktári targoncák és egyebek. 2013-ban az anyagmozgató berendezésének értékesítési volumenét tekintve a világ 10 legnagyobb vállalata között voltunk, továbbá Kína 500 legnagyobb nagyvállalati csoportja közé tartozunk.

A legkorszerűbb K + F központunkat, tartományi szintű technológiai központot, hatékony termeléstámogató rendszert, erős marketingrendszerünket, több mint 60 értékesítési és szolgáltatási leányvállalatot, 140 hazai viszonteladót és több mint 70 külföldi képviselőt felhasználva hatékony támogatást biztosítunk ügyfeleinknek.

A Hangcha Group Company Ltd. Csöcsiang tartomány targoncafelszerelés-gyártó iparának egyik jelentős vállalata, és mi vagyunk Kína egyik vezető targonca gyártója. Anyagmozgató berendezések teljes termékcsaládjával rendelkezünk, amelynek tagjai az 1-25 t teherbírású, belsőégésű motoros, ellensúlyos targoncák; 1-5 t teherbírású elektromos meghajtású, ellensúlyos targoncák; konténeremelő targoncák, kézi emelőkocsik, és még sok más. 2008-ban a világ 14 legnagyobb anyagmozgató berendezésgyártó vállalatának egyike voltunk.

magyarországi forgalmazó:
NIKETRANS RENT KFT,
cím: 8184 Balatonfűzfő, Szállás u. 1.
Telefon: +36 88 451 488 // E-mail: info@niketarg.hu
HC homlokvillás targonca piacvezető, prémium (CATL) Li-ionos akkumulátorral 6 190 000 Ft+ áfától!
HC Li ionos homlokvillás elektromos targonca piacvezető, prémium (CATL) Li-ionos akkumulátorral 6 190 000 Ft + áfától!

Minőség * Megbízhatóság * Verhetetlen áron!

bővebben

Önjáró, elektromos, ollós személyemelő 78XEN (Munkamagasság:7,8 méter)
ÚJ önjáró elektromos ollós személyemelő készletről azonnal ÁRGARANCIÁVAL!

bővebben

Akció! 1,5 tonnás és 2 tonnás lítium-ionos raklapszállító, árgaranciával!
CBD15-JH típusú 1,5 tonna teherbírású lítium-ionos raklapszállító targonca 24/20 V/Ah Li-ion akkumulátorral és töltővel


bővebben

1,5 tonna teherbírású gyalogkíséretű targonca készletről azonnal, ÁRGARANCIÁVAL!
1,5 tonna teherbírású gyalogkíséretű targonca 1 290 000 Ft + áfától. Az ajánlat 2023. június 30-ig vagy a készlet erejéig érvényes.

bővebben

HC GYALOGKÍSÉRETŰ TARGONCA Készletről azonnal, ÁRGARANCIÁVAL!
Gyalogkíséretű targonca 1 040 000 Ft + áfától 2023. június 30-ig vagy a készlet erejéig! ÁRGARANCIÁVAL!

bővebben

Aktuális akcióink