Szerviz

Országos szervizhálózat

Cégünk olyan gazdag eszköz- és műszerparkkal rendelkezik, amelyek segítségével szakembereink a targoncák minőségi javítását a legrövidebb időn belül képesek elvégezni. Gázüzemű targoncák beállítása és szerelése készülékeinkkel nemcsak a műhelyünkben, hanem előzetes egyeztetés után a helyszínen is történhet

A garancia tartalmazza minden típusú targonca nagyjavítását, a teljes vagy a fődarabok felújítását. A javításokat, szervizeket és karbantartásokat egyszerre 20 targoncán tudjuk végezni központi szerviz üzemünkben.

22 db szervizautónkkal az ország bármely területére gyorsan kiszállunk ellenőrzések, időszakos szakértő vizsgálat során feltárt hibák kijavítása, hibaelhárítás, szervizek és a meghibásodott targoncák egyéb javítása érdekében.

Kiválóan képzett szakembereink igényes munkájukkal magalapozták a cég szakmai hírnevét. Szerelőink a nagy targoncagyárak továbbképzésein és egyéb tanfolyamokon is részt vettek, amelyeken fejlesztették tudásukat és gyakorlatot szereztek a HC, Cat®, Nissan, Mitsubishi, Steinbock-Boss, Toyota, OMG, Balkancar és más targoncák javításában

Bízza ránk teljes gépparkjának szervizelését, karbantartását és munkavédelmi vizsgálatainak elvégzését!

Ne aggódjon vállalkozása működése miatt a javítás időtartama alatt! Az átmeneti időszakra béreljen targoncát tőlünk, amelyet igény esetén trailerünkkel a helyszínre szállítunk.

Szerviz telephelyeink:

  • Balatonfűzfő (központi telephely)
  • Budapest
  • Győr
  • Nyíregyháza
  • Pécs
  • Szeged
magyarországi forgalmazó:
NIKETRANS RENT KFT,
cím: 8184 Balatonfűzfő, Szállás u. 1.
Telefon: +36 88 451 488 // E-mail: info@niketarg.hu
Új HC 1,5 tonnás homlokvillás targonca CATL Li-ionos akkumulátorral készletről AKCIÓ!
Magyarországi készletről azonnal új HC Li-ionos homlokvillás targonca piacvezető, prémium (CATL) akkumulátorral 17 900 USD + áfától!

tovább

Aktuális akcióink