1,5 tonna teherbírású gyalogkíséretű targonca

CDD15-J gyalogkíséretű targonca 1 090 000 Ft + ÁFA-tól 2022. január 31-ig vagy a készlet erejéig érvényes.

Ezen raklapemelők áramvonalas, kompakt és teljesmértékben ergonomikus kidolgozása tökéletesen megfelel a mai trendeknek. A különleges megmunkálásnak köszönhetően a szerkezete robosztus, tartós és mindemellett megfelel a környezetvédelmi előírásoknak is.

 A hirdetett modell 1,5 tonna teherbírású, és 2,5m emelési magasságú, de akár rendelhető 3.6 m-es emelési magassággal is. A vontatómotornak köszönhetően a gép gyorsulása kiváló és legfőképp alacsony a hőmérséklete. A CURTIS állandó mágneses vezérlés precizitást és könnyedséget biztosít. A visszatápláló fékrendszer eredményeként az akkumulátor fékezés során töltődik.

Minden kulcs eleme, úgy mint a kormányrúd, kapcsolók, csatlakozók üzemóra számláló és akkumulátor állapot jelző a márkától megszokott felhasználóbarát módon lettek beépítve. A gép megbízhatóságán alap pillére a nagy szilárdságú acél alváz, amely garancia a nagyobb maradó teherbírásra és hosszabb élettartamra. A négy pontos kialakítás előnye a megfelelő teherelosztás, a kerekek jó tapadását és a kiváló stabilitás. Ezeken felül a csúcsminőségű hidraulikus tápegység alacsony zajszinttel, alacsony rezgéssel, finom emeléssel és süllyesztéssel járul hozzá a megbízható működéshez.

A fejlesztésnél a biztonságról sem feledkeztek meg. A kezelőfejen található vészleállítóval hatékonyan elkerülhető a vezető sérülése. A finom süllyesztőrendszer pedig a rakományt hivatott védeni a károsodástól. Esetleges karbantartási munkálatok esetén sem kell aggódni, hiszen a töltőberendezés beépített és a zselés akkumulátor pedig karbantartásmentes. A teljesen nyitható motorháztető eredményeként minden alkatrész könnyen hozzáférhető, így könnyű a szervizelés. Mindezeken felül minden tengelyen kenéses tengelyhüvely és olajcsésze biztosítja a kényelmes karbantartást és a hosszú élettartamot. További előnye a terméknek, hogy a kerékcseréhez nem kell a targoncát megemelni.

Természetesen a kialakításkor a vezetők igényeit is szem előtt tartották. Egyszerű és gyönyörű kezelőkar került beépítésre, amellyel minden funkciót akár egy kézzel is könnyen kezelhet. Az optimális tervezési struktúra jó rálátást és könnyű hozzáférést biztosít a raklaphoz. A kompakt test és a félköríves kialakítás ideális mozgást tesz lehetővé szűk térben.

Megrendeléssel és árajánlattal kapcsolatban keresse Értékesítő Kollégáinkat bizalommal vagy kérje ajánlatunk online!

magyarországi forgalmazó:
NIKETRANS RENT KFT,
cím: 8184 Balatonfűzfő, Szállás u. 1.
Telefon: +36 88 451 488 // E-mail: info@niketarg.hu
Egy áráért 2 targoncát kap, hihetetlen áron!
HC prémium 1,5 tonnás Li-ionos homlokvillás targonca, ajándék 1,5 tonnás Li-ionos raklapszállítóval mindösszesen: 18 790 USD + ÁFA-ért!

tovább

Aktuális akcióink